Våra tjänster

Hem / Tjänster

Våra tjänster

Det är mycket att tänka på inför en flytt. Här kan du läsa om vilka tjänster vi erbjuder för att underlätta flytten för er.

Packning

Vi ser helst att ni packar själva men i bland är det svårt att få tiden att räcka till. Vi kan hjälpa er med att packa ner era kökssaker, tavlor med mera på ett säkert sätt och frakta dem till sitt nya hem.

Flyttstädning

Att städa den gamla lägenheten eller huset när man bara vill vara i det nya hemmet är så klart tråkigt. Vi förstår det. Därför kan vi hjälpa er med flyttstädet.  Ni packar upp ert nya hem. Vi städar ert gamla.

Återvinning

Det blir mycket skräp under en flytt. Detta ska givetvis tas om hand på rätt sätt. Vi samlar ihop allt ert skräp och kör det till återvinningen där vi självklart sorterar precis som det ska göras.

Godstransporter

Under 2017 så har vi även börjat med att köra godstransporter.

Bohagsflytt

NL Flytt & Transport tillhandahåller Er en trygg och säker bohagsflytt så att ni får den bästa möjliga starten i Ert nya boende. Vi hjälper Er – Ni bestämmer hur mycket!

Företagsflytt

Att flytta kontoret kan kännas som ett helt företag. Vi på NL Flytt & Transport ser till så att er företagsflytt går så smidigt som möjligt. Behöver ni flytta på en helg för minsta möjliga avbrott i er verksamhet? Vi ordnar det!

Möbeltransport

Vi är specialutbildade på att flytta möbler. Våra flyttbilar är specialanpassade och vi hanterar era möbler som att det vore våra egna.

Utlandsflytt

Vi hjälper er som ska prova era vingar i något annat land än Sverige med er utlandsflytt. Men vi hjälper naturligtvis även er som vill flytta hem till Sverige igen.

Sedan starten 2011 har vi hanterat

Flyttlass

Burna flyttlådor

Vad tycker våra kunder?

Björn Nordström

"Bra bemötande från offertgivande till genomförandet. Punktliga och hänsynsfulla flyttkillar som tog hand om mina saker varsamt och med omtanke till mig och mina grannar. Skönt att kunna få flytt en lördag vilket passade mig bäst. Rekommenderas."

Ingemar Gustafsson

Vi anlitade NL Flytt&Transport i lördags och allt fungerade mycket bra snabba och nogranna pojkarVi blev mycket nöjda😀👍👋.